Boken som bokstavligen inte är från denna världen. Ladda ner och läs den själv!

Den Raeliska Rörelsen

Elohims Ambassad

embassyDen Raeliska rörelsen är en internationell ideell organisation, som förenar människor från olika bakgrund. Vårt mål är att upplysa mänskligheten om dess riktiga förflutna och de budskap som gavs från teknologiskt framstående vetenskapsmän, från en annan värld, och som kallas Elohim.
Men att sprida detta budskap är inte det enda målet för Raeliska rörelsen. Ett annat mål är att bygga en ambassad för Elohim här på jorden, för att visa att vi är redo för ett möte öga mot öga. Detta så att vi kan välkomna dem hit på ett fredligt sätt.
Genom deras budbärare, Rael, har Elohim utryckt en stark önskan att vilja möta oss som jämlikar. Men endast om vi kan bevisa att de är välkomna, genom att bygga en ambassad på neutral mark, med neutralt luftrum.

Ambassaden skulle bli det tredje templet som det står skrivet om i gamla texter. Ambassaden och dess innevånare skulle vara beviset på att mänskligheten är redo för ett möte med sina skapare.
(Detaljerade ritningar och specifikationer för ambassaden finns på www.elohimembassy.org som är under uppbyggnad)
Den Raeliska rörelsen har frågat en mängd olika länder om de vill ta steget och bygga ambassaden, och flera har uttryckt intresse. Förhandlingar pågår just nu!
I dokumentet som är skickat till de olika länderna om byggplanerna av ambassaden, står det att Elohim kommer vara mycket generösa till det land som bygger ambassaden, de utlovar sitt skydd, ekonomisk, spirituell och vetenskaplig utveckling.
Så vad väntar vi på?